Geloof in verandering

Worstel je al langere tijd met psychische problemen, zoals een depressie, angsten, een onverwerkt trauma of psychosomatische klachten? Met de juiste professionele begeleiding kun je jouw situatie veranderen en je kwaliteit van leven verbeteren. Wij helpen je graag om te werken aan je herstel, of we leren je om te gaan met (blijvende) klachten. We bieden een stevig therapeutisch behandelprogramma met verblijf. Ambulante hulpverlening is ook mogelijk.

Gespecialiseerde GGZ met verblijf
Misschien heb je al een lange periode hulp gehad, maar boek je geen vooruitgang meer. En wellicht heb je te maken met een lastige thuissituatie, waardoor je behandeling stagneert. Een behandeltraject met verblijf kan dan het verschil maken om verder te komen. De Hezenberg is een plaats waar behandeling, bezinning en inspiratie samen komen. Wij ontvangen je op ons landgoed aan de rand van de Veluwe, in een oase van rust. In deze natuurlijke omgeving, met een vast dagritme en het doorbreken van je eigen dagelijkse routines, word je als het ware ‘stilgezet’. Hierdoor kun je op een nieuwe manier naar jezelf, je eigen leven en de wereld om je heen leren kijken. Heel vaak is dit al het begin van verandering.

Ambulante hulpverlening: basis GGZ en gespecialiseerde GGZ
Je kunt ook voor ambulante hulp terecht bij de Hezenberg. Je hebt dan (op afspraak) een aantal gesprekken met een BIG-geregistreerde behandelaar. Wij bieden zowel basis GGZ als gespecialiseerde GGZ. Meestal vinden deze gesprekken één keer per week plaats, gedurende een aantal weken. Dit traject is vaak een vervolg op gesprekken die je al hebt gehad met de huisarts en/of de praktijkondersteuner huisarts (POH) GGZ. Ook worden nazorggesprekken ambulant ingevuld.

Ga terug >>