Verhalen van verandering

Ga terug >>

‘Het was voor mij een warm bad waar ik in terecht kwam. Er is aandacht voor je en geven je het gevoel dat je er mag zijn zoals je bent. In de behandeling werd bij mij steeds een beroep gedaan op hoe ik zelf mijn depressieve gevoelens kon hanteren zonder afhankelijk te zijn van mensen om mij heen of medicijnen’.


Simon (GGZ- behandeling met verblijf)

‘Ik heb een goede tijd gehad op de Hezenberg: de lieve, begane gastvrouwen, het prima eten, geweldige therapieën. Ook de christelijke spiritualiteit heeft veel indruk op mij gemaakt. Heel bijzonder waren voor mij de zegendiensten, waar je met een pastor je vraag kon delen en gebed en een zegen meekreeg’.


Hanna (GGZ- behandeling met verblijf)

‘Wat fijn dat er een plek als de Hezenberg bestaat. Goede therapieën, mooie rustige omgeving, kleinschalig. Ik heb ontzettend veel geleerd’.


Albert (Ambulante zorgverlening)

‘Ik ben zeer dankbaar voor het verblijf op de Hezenberg. In een prachtige omgeving werken aan herstel, ruimte voor bezinning en voldoende aangereikt krijgen voor groei en herstel. Het heeft me goed gedaan’.


Pieter (GGZ- behandeling met verblijf)

‘Ik heb me hier veilig en vertrouwd gevoeld bij de therapieën, gastvrouwen, psycholoog en psychiater. De diensten in de kapel waren fijn en rustgevend. Een mooie ruimte voor bezinning. Ik ga naar huis als een ander mens’.


Irene (GGZ- behandeling met verblijf)

‘Via e-health kreeg ik belangrijke informatie voor de duiding van mijn depressie. Ik kreeg door dat de symptomen van de ziekte, gewoon bij de ziekte horen en dat ik daar geen schuld aan heb. Er kwam bij mij hoop voor genezing. Mijn geloof was ik kwijt, maar ik ontdekte dat dit het gevolg was van mijn depressie en dus niet meer dan een symptoom. Toen ik opknapte, bleek dat te kloppen’


Edward (Ambulante zorgverlening)