Stap 2: Aanmelden

Klinische behandeling | specialistische GGZ
Heb je recent een ambulante GGZ-behandeling gehad en heb je een verwijsbrief van je huisarts of psycholoog? Dan kun je je aanmelden voor een intakegesprek. Bel voor het maken van een afspraak 038 444 5251. Ons intaketeam is doordeweeks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 10.00 uur. En op werkdagen, behalve dinsdag, tussen 13.15 en 14.15 uur. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Tijdens het telefoongesprek doorlopen we een aantal vragen met je om te zien of je in aanmerking komt voor een klinische behandeling. Ook kan uit dit gesprek blijken dat de Hezenberg niet de juiste plaats is voor jou. Bijvoorbeeld als er sprake is van een crisis(gevoelige) situatie, sterke suïcide-drang, verslaving aan alcohol en/of drugs, of als er onvoldoende hulpverlening in het voortraject is geweest. Als je in aanmerking komt voor een klinische behandeling, dan bellen we jou om een afspraak te maken voor het eerste intakegesprek. Dit doen we zodra wij de verwijzing hebben ontvangen van je huisarts of psychiater. Ben je in behandeling bij een andere GGZ-instelling? Dan ontvangen wij graag een rapportage van je behandeling voor een goede overdracht van jouw huidige behandelaar naar ons.

Zodra er een afspraak is gepland, krijg je toegang tot onze e-Health omgeving ‘Mijn Hezenberg’. In deze digitale omgeving vind je informatie over de Hezenberg. Verder vul je hier een vragenlijst en andere opdrachten in. Ook tijdens je behandeling is de e-Health omgeving een belangrijk onderdeel. Mocht je problemen hebben met werken achter een computer dan kun je dit altijd aangeven. We zoeken dan met jou naar een passende vorm.

Ambulante behandeling | basis GGZ en specialistische GGZ 
Heb je een verwijsbrief van je huisarts of andere erkende verwijzer dan kun je je aanmelden voor een intakegesprek. Bel voor het maken van een afspraak 038 444 5251. Ons intaketeam is doordeweeks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 10.00 uur. En op werkdagen, behalve dinsdag, tussen 13.15 en 14.15 uur. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Ga terug >>